Kongsikan artikel ini

pelaburan emas, gold investment, gold trading, technical analysis
.

Sedar tak sedar, kita telah pun melangkah ke tahun 2018. Sekejap sahaja masa berlalu. Jika sebelum ini kita terfikir-fikir apa lah yang akan terjadi pada tahun 2018 nanti. Sekarang, kita hanya mampu menghadapinya. Adakah benar seperti yang dikatakan Ir Sofian dan pakar ekonomi yang lain bahawa tahun 2018 ini adalah tahun krisis ekonomi dunia? Sudahkah anda membuat sebarang persiapan untuk menghadapinya??
.

Bagaimana dengan azam anda pula? Adakah anda sudah mempunyai azam untuk tahun ini? Bagi kami di Akademi JL, kami berazam untuk terus memberikan pendidikan tentang trading gold kepada masyarakat di luar sana. Sebab itu juga kami membawa tagline baru iaitu “Your Career Begins Here”. Semoga usaha murni kami membantu ramai orang dipermudahkan. Justeru, program TG4M yang kami anjurkan sebelumi ini akan tetap berlangsung seperti biasa pada setiap bulan. Sama seperti tahun-tahun sebelum ini.
.

pelaburan emas, gold investment, gold trading, technical analysis

Kami sangat berbangga kerana Program TG4M telah pun sampai ke 32 siri dan untuk tahun ini, pada 28 Jan adalah siri yang ke.33 pula. Tak sangka sudah 3 tahun program ini ke udara dan kini mula melangkah ke tahun yang ke-4 pula. Pihak Akademi JL sentiasa upgrade program TG4M ini supaya ianya bersesuaian dengan keadaan semasa. Jika anda lihat silibus yang ada dalam TG4M juga, banyak sudah perubahannya. Kalau boleh, kami nak anda yang mempelajarinya cepat pandai dan dapat ubah nasib keluarga anda. Mana tahu, anda boleh capai Financial Freedom dalam beberapa tahun lagi. Betul tak?
.

Untuk tahun ini, kami come out dengan silibus baru lagi yang lebih memudahkan anda untuk entry. So, rugilah bagi anda yang tak join program ini lagi. Dan rugi juga untuk anda yang dah lama tak datang recharge. Tak semua akademi menganjurkan Free Recharge tau. Hanya kami di Akademi JL sahaja yang memberikan free recharge untuk peserta TG4M. Sebab apa?? Sebab kami benar-benar nak bantu anda sampai anda berjaya. Asalkan anda letakkan usaha anda, kami pasti anda boleh!
.

Selain itu, unutk tahun ini juga kami cuba keluar dengan idea baru. Punyalah kami nak membantu masyarakat ubah taraf hidup mereka. Kami tak sanggup lagi tengok ada lagi insan yang tertipu dengan scammer. Ada yang berpenat lelah bekerja overtime, buat banyak kerja hanya untuk dapatkan wang tambahan. So, untuk tahun ini, atas permintaan ramai orang, kami realisasikan permintaan mereka yang inginkan pembelajaran dari rumah.
.

Pembelajaran dari rumah???
.

Ya. Kami cuba untuk memuaskan hati mereka di luar sana yang benar-benar ingin mempelajari akan ilmu trading, tetapi tidak mempunyai waktu untuk hadir ke program kami ini. Mungkin sebab masa tak kena, atau jauh untuk mereka hadir, jadi Kami telah menyediakan satu DVD yang mengajarkan tentang ilmu trading. Ia adalah pembelajaran TG4M berbentuk virtual. Bagi anda yang selalu bertanyakan mengenai DVD ini, kami dah siapkan untuk anda. Cepat milikinya ya.
.

pelaburan emas, gold investment, gold trading, technical analysis

DVD GTI

.
.
Semoga tahun 2018 ini kami dapat lahirkan lebih ramai orang yang berjaya dalam trading dan semoga salah seorangnya adalah ANDA..
.

Happy New Year.. ­čÖé
Ikhlas dari Akademi JL